login

Login  
 Søg

Søg:

|Forside |Shop |Vi tilbyder |Foreningen |
Annonce
Forsiden -> Mailgrupper -> Kodeks for initiativgrupper

Login  

Kodeks for initiativgrupper i Forældre og fødsel

Kontaktperson

Initiativgruppen skal vælge en kontakperson fra gruppen. Denne skal bruges til, hvis der opstår spørgsmål vedrørende udadvendte aktiviteter. Kontaktpersonen snakker med bestyrelsen, som kan kan tage stilling til forskellige spørgsmål, der måtte opstå. Kontaktpersonen kan også bruges til at være formidler af opdatering, om hvad der foregår i initiativgruppen for tiden. Så bestyrelsen kan have en finger på pulsen. Kontakt mellem initiativgruppen og bestyrelsen sker igennem kontaktpersonen.

Økonomisk støtte

Laver en initiativgruppe en aktivitet, der indbefatter økonomisk støtte, kan der i første omgang søges i bestyrelsen om tilskud. Har initiativgruppen brug for at søge fonde eller lignende til aktiviteter, skal de altid kontakte bestyrelsen. Ansøgningerne skal godkendes og underskrives af formanden og sendes fra landskontoret.

Regnskab

Efter at en aktivitet er afsluttet, skal der aflægges et regnskab, som skal godkendes af bestyrelsen.

Salg af varer

Er et medlem i en initiativgruppe, ejer af et firma, der sælger varer, skal al reklame for varerne undgås i fx mailgrupper. Får man en kontakt fra en interesseret køber, bør salgssnakken foregå privat. Man kan købe reklameplads på Forældre og Fødsels hjemmeside.
Annonce

Vil du være medlem - tryk her

Forside    Shop    Vi tilbyder    Foreningen
Persondatapolitik  SiteMap problem Copyright Forældre og Fødsel, kontakt: