login

Login  
 Søg

Søg:

|Forside |Shop |Vi tilbyder |Foreningen |
Annonce
Forsiden -> Mailgrupper -> Kodeks for mailgrupper mm

Login  

Kodeks for indlæg til foreningen Forældre og Fødsels mailgrupper.

  Du er personligt medlem af mailgruppen og af Foreningen Forældre og Fødsel.
  Al korrespondance i gruppen er fortrolig, og må ikke videregives til personer der ikke er tilmeldt mailgruppen, eller på anden måde publiceres uden Forældre og Fødsel og forfatterens samtykke.
  Adresser og password til mailgrupperne må ikke videregives til andre (brug evt BCC: når du sender indlæg til en mailgruppe).
  Reklameplads kan købes i foreningens blad, reklamer hører ikke hjemme i mailgrupperne.
  Et sobert sprog er en selvfølge.
  Undgå så vidt muligt vedhæftede filer (billeder etc). Af tekniske åsager forbeholder webmaster sig ret til at afvise indlæg på over ca. 100Kb. Billeder henvises til det fotoalbum der tilhører mailgruppen (findes under "Dit login")
  Korrespondance af privat karrakter, og korrespondance der ikke er relevant for mailgruppens øvrige medlemmer, eller som falder udenfor mailgruppens område, bedes holdt udenfor mailgrupperne.
Bemærk venligst, at de synspunkter, der udtrykkes er den enkelte forfatters synspunkt og ikke nødvendigvis deles af Foreningen Forældre og Fødsel.

Se endvidere det danske usenets "netikette" sider og sider med generelle regler for mailgrupper mm.

Som en service overfor mailgrupperne, arkiverer vi alle indlæg. Derved har nye medlemmer af en mailgruppe mulighed for at læse ældre indlæg. Vil du, som forfatter, have et indlæg slettet af arkivet, kan du blot maile mailgruppens navn og indlæggets referencenummer (står i nederste højre hjørne af indlægget) til webmaster.

Alle medlemmer af mailgrupperne opfordres til at orientere webmaster, hvis I opdager mails, der ikke overholder retningslinjerne i dette kodex. Samtidig vil der altid være et eller flere bestyrelsesmedlemmer i hver mailgruppe, som vil være særligt opmærksomme på eventuelle problemer med overholdelsen af kodex'et.

Misbrug eller overtrædelse af kodex kan føre til udelukkelse fra deltagelse i mailgrupperne.

God fornøjelse.

Annonce

Vil du være medlem - tryk her

Forside    Shop    Vi tilbyder    Foreningen
Persondatapolitik  SiteMap problem Copyright Forældre og Fødsel, kontakt: