Du behøver ikke at være medlem af Forældre og Fødsel for at ringe eller skrive og få rådgivning. Du kan hver dag, alle årets dage, ringe til en ammerådgiver. Ammerådgivningen er gratis og anonym.

RING TIL EN AMMERÅDGVER

Alle vores ammerådgivere står telefonisk til rådighed med råd, vejledning og snak om amning – som vi formidler fra vores private telefon (også i weekender, på helligdage og i ferier). Desuden besvarer vi spørgsmål sendt til vores brevkasse. Vi giver ikke medicinske råd, men der er tilknyttet en medicinsk rådgiver, som vi kontakter, hvis vi er tvivl.

Læs også vores generelle forbehold

Vi vil nødigt skuffe de rådsøgende, og fordi ammerådgivningen drives af frivillige, kan det på nogle tidspunkter af dagen være svært at træffe en ammerådgiver, der kan afse tid til en rådgivning. Du kan derfor risikere at måtte ringe til et par stykker fra listen. Når du ringer, får du måske fat i en rådgiver, der er på arbejde eller har travlt i sin familie, og som derfor er nødt til at sende dig videre eller aftale et andet tidspunkt, hvor I kan tales ved.

Hvem er vi

Ammerådgiverne er en del af Forældre og Fødsels emnerådgivere. Vi er alle frivillige, ulønnede rådgivere, der har en erfaring og viden, vi gerne vil dele med andre. Vi vil gerne lytte til dig og hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst i din situation. Vi har ikke hver især prøvet “det hele”, men tilsammen har vi gjort en masse erfaringer, som vi gerne giver videre.

Rådgivningen består af selvstændige rådgivere, men med samme målsætning som de andre emnerådgivere under Forældre og Fødsel: “At støtte forældre i deres individuelle ønsker og valg i forbindelse med graviditet, fødsel og småbarnstid”, og dermed også med hensyn til amning. Rådgivningerne sker ud fra egne erfaringer og en grundlæggende viden om amning, som sikres ved at rådgiverne gennemgår en uddannelse af mindst et halvt års varighed, der afsluttes med en prøve.

Derfor er rådgivningen gratis

Den gratis og anonyme ammerådgivning er kun en mulighed så længe foreningen har medlemmer. Du kan støtte Forældre og Fødsel og ammerådgivningen med dit medlemskab.

BLIV MEDLEM