Vores rådgivning er drevet af frivillige med job og familie ved siden af. Derfor kan det på nogle tidspunkter af dagen være svært at træffe en rådgiver. Du kan derfor risikere at måtte ringe til et par stykker fra listen, eller forsøge på et andet tidspunkt.

Christine Ekstrand – Tlf: 22 31 62 62  – email: christine.ekstrand@fogf.dk

Jeg hedder Christine Ekstrand. Jeg har ved 2 graviditeter mistet barnet halvvejs i graviditeten. Dermed er jeg en del af de kvinder som oplever ”gentagne ufrivillige aborter” (Abortus Habitualis). Har du lyst til at tale med en anden, som har oplevet noget, der måske ligner det, som du går igennem, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Mette Høstrup Petersen – Tlf: 30 95 38 77

Jeg har haft 2 spontane aborter i uge 7 og 10 begge i 1998. Vi har nu 5 drenge født i henholdsvis 99, 01, 04, 07 og 10. Jeg er også uddannet ammerådgiver.

Pernille Johansen – Tlf: 25 54 50 99

Jeg har aborteret en tvilling. Det skete relativ tidligt i forløbet og pga. graviditeten fortsatte med det andet barn blev den ikke udskilt men absorberet. Uanset hvilke glæder ens liv måtte indeholde af andre børn, ægtefælle m.m. så er det altid en sorg at miste et barn og skyldfølelse er en naturlig følge. Jeg lytter gerne til din historie.

Jeg er fra 1981 og har 4 skønne børn; en dreng fra 04, tvillinger fra 06 og så en enkelt tvillingepige fra 08.

Mette Høstrup Petersen – Tlf: 30 95 38 77

Vores første fødte er født 6 uger for tidligt. En fantastisk lille (2500 g) lækker fyr, som kom til verden ved katastrofe kejsersnit pga. foranliggende moderkage. Han havde som forventet lidt begyndervanskeligheder. De første dage fik han hjælp til vejrtrækningen (C-pap), og tilskud via sonde. Vi var indlagt i 11 dage. Han indhentede hurtigt sine jævnaldrene både med hensyn til vægt og udvikling.

Det at blive mor til et for tidligt født barn, oplevede jeg på flere måder problematisk. Jeg oplevede en sorg over ikke, at have gennemført min graviditet, og ikke at have givet ham den bedste start. Jeg oplevede de første måneder fyldt med bekymringer omkring vægtforøgelse, mulige infektioner, normal udvikling eller ej ol. . I dag er han 11 år, og vi tænker sjældent på, at han kom til verden før tid.

Vi har nu 5 drenge født i henholdsvis 99, 01, 04, 07 og 10. Jeg er også uddannet ammerådgiver.

Kristina Øgendahl Beeck – Tlf: 22 17 26 07 – email: kristinabeeck@gmail.com

Jeg hedder Kristina og er 26 år. Jeg bor sammen med Rasmus og sammen har vi Gudrun, og venter et barn i starten af april 2016.

Jeg er mor til en datter der er født med en lungemisdannelse der blev opdaget til misdannelsesscanningen i uge 20. Det er en misdannelse der ses i forbindelse med en længere række sygdomme og vi blev derfor tilbudt en fostervandsprøve samt udvidede genetiske undersøgelser af barnet og evt. mor og far, samt informeret om muligheden for at søge om en sen provokeret abort på baggrund af eventuelle fund.

I et kaos af følelser oplevede jeg at det var vigtigt at tale om hvad var det vi ville med de prøvesvar der blev tilbudt, om vi ønskede at handle på informationen og hvordan resten af graviditeten ville påvirkes af at tage imod den information eller ej – men også at det var samtaler der var svære at få taget hul på. Vi fravalgte at få foretaget prøver.

Om man ønsker at få taget prøver og til vælge den information de kan give er altid et valg og har du lyst til at tale med en der har stået i en situation lignende din, er du meget velkommen til at kontakte mig via telefon eller mail.

Susanne Vestergaard – Tlf: 51 95 41 05

Susanne Vestergaard – Tlf: 51 95 41 05

Har født 9 børn efter 9 graviditeter

Sarah Thomsen – Tlf: 60 62 67 36

Dorte Krüger Molin – Tlf: 46 36 83 86

Jeg er 28 og er gift med min mand Stefan. Sammen har vi Bjarke, som er 2½ år og Lærke, som er 9 måneder. De er begge født hjemme, som planlagt, og det er gået rigtig godt begge gange. Der har været en virkelig hyggelig stemning, og vi har været så heldige, at det har været med den samme jordemoder. Begge fødsler gik hurtigt.

Pernille Johansen – Tlf: 25 54 50 99

Jeg er meget fascineret af hjemmefødsler og har læst en del om det. Den første jeg var med til var fødslen af min nevø. Mit 4. barn er også født hjemme. Hver gang havde jeg dog planlagt det. Mit første barn blev ikke født hjemme pga. jeg gik hurtigt i fødslen, imens jeg var til tjek på hospitalet, anden gang fik jeg tvillinger. Jeg så film om tvillinge hjemmefødsler, talte med en jordemoder om det og læste om risikoerne. Jeg valgte at føde dem på hospitalet. Mit sidste barn blev min drømmefødsel, med vand og stearinlys og kendt jordemoder.

Jeg kan hjælpe med at lave backup planer, som sikrer at selv hvis ikke hjemmefødslen skulle blive til noget, at så vil der stadig være fokus på dine ønsker og du vil forhåbentligt komme styrket ud på den anden side, med en fantastisk baby.

Jeg er uddannet ammerådgiver. 

Maja Alva Vollstedt – Tlf: 41 12 77 77

Meditation er et redskab der bl.a. hjælper en til at få en bedre kontakt med sin krop og dens signaler og forbedre evnen til at håndtere situationer med højt stressniveau. Kroppens reaktion på stress eller frygt er at spænde op i musklerne. Dette kan give smerter pga. ophobet mælkesyre. Anspændte muskler kan desuden bevirke at man modarbejde veerne og at komplikationer dermed nemmere opstår. En naturlig reaktion på noget ukendt er faktisk frygt eller stress. Under en fødsel opstår der en del ukendte faktorer, så som uvished om fødslens forløb og f.eks. mødet med en ny jordemoder.

Jeg har født min søn, Alfred hjemme i feb. 2011. Under fødslen oplevede jeg hvorledes jeg igennem meditation kunne tage ‘en pause’ under fødslen og stoppe smerterne for en periode.

Som forberedelse til fødslen konsulterede jeg en antroposofisk jordmoder for at undersøge andre indfaldsvinkler til emnet og blev tilknyttet ‘Kendt jordemoder ordning i Kjellerup’. Jeg læste om komplikationer og virkninger i forhold til de lindrende midler der benyttes på hospitalet og lavede forberedende meditative, mentale og fysiske øvelser. Desuden tog jeg et weekend kursus i smertefri fødsel. Nogle kvinder fortæller, at de oplever helt smertefri fødsler. Jeg oplevede en god kontrol over min krop og var i stand til at arbejde med kroppen i stedet for imod den under veerne.

Jeg har skrevet en artikel om fødslen i foreningsbladet nr. 05/06 2011.

Susanne Vestergaard – Tlf: 51 95 41 05

Ida Bruun Clausen – Tlf: 61 67 50 32

Karin Parello-Plesner – Tlf: 50 22 22 50

Mette Høstrup Petersen – Tlf: 30 95 38 77

Vores 2 ældste er født ved kejsersnit pga. af foranliggende moderkage. Deres søskende er født ved 3 helt fantastiske, ukomplicerede, vaginale fødsler.

Vi har nu 5 drenge født i henholdsvis 99, 01, 04, 07 og 10. Jeg er også uddannet ammerådgiver.

Pernille Johansen – Tlf: 25 54 50 99

Susanne Vestergaard – Tlf: 51 95 41 05

Loading...
Loading...
Loading...
Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.
BLIV MEDLEM