MEDLEMSSKAB

Medlemsskab 2017-07-11T15:45:16+00:00

Vi har 3 former for medlemskab af Forældre og Fødsel. Du kan læse om medlemsskaberne herunder. Tilmelding foregår via vores shop som du finder her

Med et familiemedlemskab modtager du medlemsbladet, kan leje fødekar og fødestol gratis og du kan være med i de forskellige mail-, facebook- og lokalgrupper og andre aktiviteter bl.a. landsmødet. Og er I to forældre har I selvfølgelig 2 stemmer til generalforsamlingen og klan begge deltage i vores aktiviteter. Pris: 330 kr. Bor du uden for Danmark, opkræver vi 200 kr. til dækning af de ekstra forsendelses omkostninger.
Med et støttemedlemskab er du med til at støtte foreningens aktiviteter og du modtager foreningens nyhedsbrev. Som støttemedlem modtager du ikke medlemsbladet og kan ikke være med i de mail- og facebookgrupper, der er forbeholdt medlemmer. Pris: 150 kr.
Ønsker du at tegne et erhvervsmedlemsskab, er du tilmeldt på lige vilkår, med familiemedlemmer. Da erhvervsabonnementer er momspligtige, er prisen en anelse højere. Pris: 400 kr.

Medlemskab som gave

Vil du give et medlemskab som gave, skal du ikke gå vi linket. I det tilfælde skal du sende dit navn og adresse, samt modtagers navn, adresse og mail til vores webmaster, så opretter han bestillingen.

Praktiske oplysninger

Et medlemskab starter altid den 1. januar og løber et kalenderår frem. Melder i jer ind midt på året sender vi jer derfor de fysiske blade der allerede er udkommet i løbet af året.

Er i medlem af foreningen og gerne vil melde jer ud igen, bedes i kontakte os (husk medlemsnummer). I kan ikke melde jer ud via denne side.

Se endvidere vores regler for ordrehåndtering og fortrolighed.

BLIV MEDLEM