Sara Persson
Sara PerssonFormand
Jeg vil gerne være med til at gøre foreningen mere synlig, således at de yngre generationer også får øjnene op for os, og det stykke arbejde vi laver. Vi bliver kun stærkere som forening, hvis vi har medlemmerne med os, så vi skal have vendt modvind til medvind, og jeg er gerne med til at puste.
Birgitte Halkjær StorgaardNæstformand
Jeg er 31 år og mor til Laura (2008), Alfred (2011) og Asta (2014). Jeg er bosat i Klarup ved Aalborg, uddannet sygeplejerske og arbejder for tiden som vikar i hjemmesygeplejen rundt omkring i det nordjyske.
Siden jeg selv blev mor i 2008, har jeg interesseret mig særlig meget for fødsler og forældreskab; i særdeleshed er jeg fascineret af kvindens iboende evne til at gro og give liv. Jeg er derfor også ved at uddanne mig til ammerådgiver under Forældre og Fødsel, hvor jeg ser frem til forhåbentligt at kunne imødekomme mødres behov for ammerådgivning.
Desuden har jeg gennem eget forældreskab erfaret, hvor livsomvæltende det er at få et barn – og to mere, men jeg har også erfaret, at fødslerne og forældreskabet har været en kilde til menneskelig styrke og personlig vækst.
Med min post i bestyrelsen håber jeg på at kunne bidrage til en bedre svangreomsorg samt fødsels- og familiepolitik til glæde og gavn for kommende som nuværende forældre.
Henrik Christensen og Anita Storgaard Bestyrelsesmedlem
Vi er gift på 6. år og har 4 børn på 5,4 og 3 år og en på 5 mdr og vi bor på en nedlagt landejendom lidt uden for Kjellerup.
Vi har prøvet at føde på 3 forskellige sygehuse og hjemme med den yngste. Vi ønsker at gøre mere for, at de fødende ved, at der er mulighed for at føde hjemme og er godt informeret omkring både fødsel, amning og muligheden for at passe sine børn selv.
Nanna Wium OlesenSuppleant
Beskrivelse kommer snart
Maibritt MonskaSuppleant
Beskrivelse kommer snart
BLIV MEDLEM