Velkommen til Forældre og Fødsels blog

Kære alle følgere af Forældre og Fødsel,

Vi har gennem længere tid postet aktuelle artikler ud på vores Facebook-side, så I har haft let adgang til at følge med i, hvad der sker i alt fra fosterdiagnostik til udbetaling af børnechecken. Endvidere har man jo haft mulighed for at tilkendegive sin holdning til en given artikel med et ”like” eller en kommentar. Vi har nu tænkt os at tage endnu et skridt ud mod vores nuværende og kommende følgere – vi starter en blog. Simpelthen. Bloggen bliver en del af vores nuværende nyhedsarkiv.

Vi (bestyrelse som medlemmer) i Forældre og Fødsel har så meget på hjerte, som vi ønsker, der kommer ud til alle de nuværende og kommende forældre. Endvidere har vi kontakt til mange forskellige aktører, der har mindst lige så meget på hjertet, som vi har. Vi deler nødvendigvis ikke alle synspunkter med alle vore aktører, men det er stemmer og tanker, der fortjener at komme ud, blive hørt. Skabe grobund for refleksion. Skabe debat.

En beskeden prægning af kulturen omkring fødsler og forældreskab.

Vi håber, I vil tage godt imod den og måske endda dele den? Såfremt du, kære læser, brænder inde med et vigtigt budskab, der kunne være relevant for Forældre og Fødsel, så kontakt os endeligt på mail: fogf@fogf.dk

Med venlig hilsen Birgitte Halkjær Storgaard, bestyrelsesmedlem i Forældre og Fødsel.

p.s. Vi følger kommentarerne og forbeholder os retten til at slette nedsættende og mindre konstruktive kommentarer.

2016-06-15T07:47:59+00:00 15, jun, 2016|