Vi har dagligt forældre i telefonen, der mangler hjælp, støtte eller viden. Vi ser igen og igen besparelser på svangreområdet, tvungne ambulante fødsler, hvor familien har svært ved at overskue situationen, nedskæringer på jordemoderkonsultationer og manglende fødselsforberedelse osv. Det er derfor vigtigt, at vi til stadighed kigger “systemet” i kortene, at vi kommer med en anden synsvinkel, og at vi bidrager til, at de fødendes ønsker ikke bliver glemt.

Derfor har vi altid brug for medlemmer, der vil yde en frivillig indsats i foreningen. De fleste af os har job og familie. Derfor er det naturligt at engagement er større eller mindre i perioder, men selv en enkelt artikel, et læserbrev, eller hjælp i køkkenet til landsmødet, er en stor hjælp for os.

Amme- eller emnerådgiver?

Der er mange muligheder for at hjælpe. Vi optager løbende både nye ammeaspiranter til vores frivillige korps af ammerådgivere, og der er altid plads til flere emnerådgivere, måske har du endda et nyt område du gerne vil dele dine erfaringer inden for.

Eventhaj eller udstyret med en skarp pen?

Er du en haj til events og arrangementer, hvad enten det er lokalt i forbindelse med en af vores lokalgrupper eller nationalt som landsmødet, kan vi også altid bruge en hjælpende hånd. Og endelig mangler vi altid gode skribenter til bl.a. artikler, læserbreve, kronikker, høringssvar og fondsansøgninger, så tøv ikke hvis du har en skarp pen eller erfaring med fundraising.

Interesseret?

Send os en besked, så svarer vi tilbage hurtigst muligt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Jeg vil gerne hjælpe med:
EmnerådgiverLokalgrupperSkribentArrangementerFundraising

Uddyb gerne din interesse

Loading...
Loading...