Sebastian

14-08-2019

Skrevet af Magdalena

Hejsa. Uff håber på at jeg får mange svar på min problemstilling da jeg er ved at være lidt deprimeret :-(. Jeg har en dreng på knap 5 uger- det bliver han på lørdag. Mit ønske er og har været at amme og det gør vi også nu. Han har tabt sig lidt over 10 % efter fds... derfor har min sp saht at jeg skal give ham mme efter hver amning, dog jeg gav ham kun 2 gange om dage MED KANYL eller med en ske. Resutatet var at han tog 140 g på 2 dage... bagefter kun 10 g på en uge... da jeg dropede mme.... efyer det fik han igen den mme 1- 2 gange om dagen, og det gav de 180 på en uge. Jeg vil helst kun amme og undgå at give ham mme. I mandags vejede jeg ham selv og han tog kun de 100 g på en uge... tænker hval vil han så veje iden den mme :-(.  Ellers ammer jeg ham hele tid og hver 2 time om natten. Vi er heldige hvis han tager en lur på 2 timer til middag ellers er det bare sove ved bryst, og ja han virker også tilfreds ved bryst. Men nu siden en uge startede med at han blivere ofte og mere sur ved amning.jeg ved ikke om.han er sulten eller hvad, er lidt bekymret. Han synker ig sutter rigtigt det han jeg selv se og min sp også. Der var 2 dage hvor han ikke fik mme og det gik fint men trejde dag kørte min mand efter mme brik da lille var så urolig og sur ved brystet - for mig virkede det at han vil.have mere men der kommer ikke noget. De gange hvor han får de mme drikker han 30-70 ml per gang. Og han får ddt kun.med kanyle og kun efter han har hængt på begge bryster i timevis. Han synker kun i ca 3 minutter så falder han i sovn eller bruger bryst som en sut. Der virker han mæt og tilfræds men som skrevet og det starte med at være omeftermiddag hvor han bliver sur og urolig. Vi  bruger ingen sut, han vil.slet ikke have sut, vi har maaange våde bleer og også l..... bleer. Han tager ikke på det hvad han skal og.minimum.er vel 140 på en uge? Jeg ved ikke om jeg tørre droppe mme... han er ikke en forsøg kanin. Er snart tabt. Mit ønske er at amme og kun amme indtil han bliver 6 måneder. Kan det være et eller andet spring? Har købt elektrisk pumpe for at stimulere, men har ikke en gand tid til det da han er ved bryst hele tid... ellers vågner han mens jeg går i gang.... jeg drikker også ammetee hvidtøl og så har lige bestilt maltbyg så skulle hjælpe med mælkeproduktion....Ja jeg skal til læge næste uge. Tænker om.der er andre som har været i lignende situation. Mange siger drop mme så skal der nok kommer gang i produktion... jo men hvad så hvis han taber sig :-(.  Og jeg ammer ikke en gang hver time... det er hele tid.Uff håber på at der er finde fremme og giver lidt mening. Beklager stavefejl. Også skrevet kun med den ene hånd. Pft Magdalena

Kæreste Magdalena.
Stort tillykke med din Sebastian. Sikke en masse bekymringer de små kan give os, og det lyder virkelig til, at I bøvler med den amning. 
Jeg tænker, at det bestemt kan komme til at køre, men det er vigtigt at få afdækket årsagen til den manglende vægtøgning, da det eller bare bliver at skyde med spredehagl, hvis jeg giver dig en masse forskellige råd, som du bruger meget tid på at afprøve, uden at vi reelt set ved, om det er det rigtige og det virker, og dermed mister vi kostbar tid.
Jeg vil råde dig til at ringe til en af vores ammerådgivere på telefonlisten, så I sammen kan finde ud af, hvad der præcis er årsagen, og så du kun får de redskaber, du rent faktisk skal bruge.
I øvrigt flot skrevet med én hånd ;) Man får opøvet nogle helt særlige talenter som mor <3

De bedste hilsner,
Camilla M. Olsen, ammerådgiver ved Forældre og Fødsel