Del din oplevelse

Du kan nu dele din oplevelse via vores krypterede mail-formular

I vores arbejde med at forbedre vilkårene for kommende og nye familier, er det vigtigt at vi har konkrete eksempler fra virkeligheden om både de dårlige og de gode oplevelser. Fra tid til anden indsamler vi vidnesbyrd med specifikt fokus til brug i vores arbejde. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har oplevelser, som du mener kan have relevans for vores hjertesag, nemlig arbejdet med at øge dine muligheder for indflydelse og medbestemmelse i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.
 
Du kan dele din oplevelse med os ved at benytte vores krypterede mail-formular på:
https://sikkermail.fogf.dk/contactform/send
 


AKTUELT FOKUS: VIKARSTOP


Lige for tiden er vi særligt interesserede i oplevelser fra dig, der har født på et af Region Hovedstadens eller Region Sjællands fødesteder, efter 1. januar 2023, hvor der blev indført stop for brugen af eksterne vikarer (Bornholm og Nykøbing Falster undtaget). 


Har du oplevet, at underbemanding eller travlhed har haft konsekvenser for dig før, under eller efter din fødsel? 
Fx. at du er blevet sendt videre til at føde på et andet hospital, at du ikke har fået den støtte og omsorg, du havde behov for, at du har været ladt alene under aktiv fødsel, at planlagt igangsættelse er blevet udskudt, at du har fået fejlbehandling, ikke har fået tilstrækkelig information om behandlinger eller indgreb, er blevet sendt hjem fra føde- eller barselsgang før du var klar, ikke har fået tilstrækkelig hjælp til at etablere amning, ikke har fået tilstrækkelig hjælp og vejledning ifm. eventuelle komplikationer opstået før, under eller efter fødslen*? Så vil vi gerne høre fra dig. 
*Eksemplerne er ikke udtømmende